vente doudoune canada goose homme canada goose parka montebello canada goose uk sizingcanada goose women's citadel Moncler Conrad Uomo cappucciopotti scuro verde authentic moncler online shop moncler pas cher homme canada goose chilliwack womens bomber

Historia

Nykyinen klubiravintola Suomalainen Pohja on valmistunut vuonna 1980 ja se on arkkitehti Sigvard Eklundin suunnittelema. Klubin sisätilat on suunnitellut englantilainen Sir Georg Salmon. Suunnitelman pohjana on ollut englantilainen klubitoiminta.

Suomalainen Pohja r.y. on Turussa toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenilleen tilaisuuksia keskinäiseen yhdessäoloon ja keskusteluun kunnallisten, yhteiskunnallisten, sivistyksellisten ja taloudellisten kysymysten pohtimista varten.
Yhdistys on suomenkielinen ja suomenmielinen.

Yhdistys on perustettu vuonna 1920 ja siinä on noin 400 jäsentä kaikilta yhteiskuntaelämän eri aloilta. Jäsenistä viitisen prosenttia on naisia. Klubi-iltoihin kutsutaan esitelmöimään Turun ja Turun talousalueen sekä myös valtakunnan tason merkittäviä vaikuttajia. Erityisesti on mainittava klubin vuotuiset biljardi- ja golfturnaukset.

Suomalainen Pohja ry kotisivut: www.suomalainenpohja.fi

Yhteystiedot

Aurakatu 24 A
20100 Turku
puh. 02 251 2000
s.posti: ravintola(ät)suomalainenpohja.com

AVOINNA: MA-PE klo 10.00 - 22.00
Viikonloppuisin tilauksesta

kartta
Suunnittelu: helloyou design